Troeble with Craftsman router - Router Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-03-2010, 12:29 PM Thread Starter
Registered User
 
Reynaldo's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Country: Suriname
First Name: Reynaldo
Posts: 3
 
Default Troeble with Craftsman router

I have a Craftsman Router, model 315.269210, which have been working properly, until all of a sudden I could not regulate the depth of the routerbit.
The ring, used to control the depth, is not moving anymore. I tried using WD40, but to no avail.
Is this a common problem with this router, and is there a solution for the problem? Hope someone can be of help.

Reynaldo
Reynaldo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-03-2010, 02:01 PM
Registered User
 
dutchman 46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Country: United States
First Name: Howard
Posts: 2,825
 
Default

Hello Reynaldo! Sorry for the trouble You'r having. I have hrard of that before, and I believe that sawdust might be stuck in the ring. I can't get into explaining what I"think", because I would have to guess, but somebody may be able to help You. O know that the solvents can get You into worse problems because wood can swell from that. I hope that some one will give You some real help. Thanks for joining. You will find out that there are many ppost here to help You!

John 3:16

Please fill out your profile, It helps us to know you better
dutchman 46 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Craftsman router won't start wwkibler General Routing 12 12-23-2017 06:14 AM
Craftsman Router with Wolfcraft® Folding Router Table WoodCrazy Table-mounted Routing 2 01-05-2010 01:12 AM
Craftsman Router Not Working Properly cosmokramer General Routing 13 10-15-2009 06:28 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome