What the ...? - Page 6 - Router Forums
 27Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #51 of 53 (permalink) Old 10-28-2019, 09:03 PM
Registered User
 
Nickp's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Country: United States
First Name: Nick
Posts: 3,664
 
Default

Quote:
Originally Posted by MEBCWD View Post
I did do what you suggested and had problems with other sites that I use all the time. I had to change the settings back to how I had them set before.

Yes, that can happen depending on the site you use. I believe there's a warning associated with the changes in settings. Luckily, I have not had problems with other sites...keeping my fingers crossed.

This site is way different in how it treats their ads...don't know why. None of the other sites I go to have annoying issues with their ads. I can't use my iPhone with RF at all as it reports there is a virus on the phone. Haven't solved that one yet...

It would seem the manner in which the ads are placed is the issue...not that ads exist...I agree the need for ads but they shouldn't disturb content.

Hopefully this will get resolved and I can change my settings back...

I guess the ad-blocker business must be booming...
MEBCWD likes this.

Nick

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GIVE A MAN A FISH and you feed him for a day.
TEACH HIM HOW TO FISH and you feed him for his life time.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nickp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #52 of 53 (permalink) Old 10-29-2019, 02:03 PM
Registered User
 
Ziegler WoodWork & Spec.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Country: United States
First Name: Tim
Posts: 30
 
Default

yup exactly what I see.
Windows 10 on a HP lap top using Chrome as browser.

Kind regards,


Tim of ZWW&S

Tim
Ziegler WoodWork & Specialty
here to serve your needs.
If I can't answer your question
someone else's wisdom can be tapped!
All good questions deserve an answer!
Ziegler WoodWork & Spec. is offline  
post #53 of 53 (permalink) Old 10-31-2019, 12:17 AM
Registered User
 
JFPNCM's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Country: United States
First Name: Jon
Posts: 3,878
 
Default

As long as I am logged in I don’t se any ad problems

Jon
JFPNCM is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome