What the ...? - Router Forums
 27Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 53 (permalink) Old 10-18-2019, 11:29 AM Thread Starter
Forum Contributor
 
Gaffboat's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Country: United States
First Name: Oliver
Posts: 2,109
 
Default What the ...?

Did something change on the forum set up recently? Now when I log in I get an ad on both sides of my screen that sometimes goes over the top of the actual content. with both sides added up, they cover at least 20% of my screen, and make reading the posts an excrutiating challenge. I'm on a Mac using Safari and have never had problems until now.

Dragons slain. Damsels rescued. No reasonable request refused ... unless the dragon's really big.

Simplicity is the ultimate sophistication. ~ Leonardo da Vinci

You can't use up creativity. The more you use, the more you have. ~Oscar Wilde

http://profhenrys.blogspot.com
Gaffboat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 53 (permalink) Old 10-18-2019, 11:35 AM
Registered User
 
Nickp's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Country: United States
First Name: Nick
Posts: 3,672
 
Default

Yup...I get it too...WIN10 Dell laptop...

Nick

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GIVE A MAN A FISH and you feed him for a day.
TEACH HIM HOW TO FISH and you feed him for his life time.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nickp is offline  
post #3 of 53 (permalink) Old 10-18-2019, 12:16 PM
Moderation Team
 
difalkner's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Country: United States
First Name: David
Posts: 2,613
 
Default

I'm not seeing that but I use Kaspersky, Win 10 Pro, and IE11. Kaspersky blocks all ads and banners on this and most sites, including YouTube videos.

Today it is blocking 4 banner ads and these might be the ones you're seeing. I know you can go to Edit Your Details in Account Settings and turn on/off the right side bar but I don't see options for other areas.

Name:  Router Forums - Blocked banners - 10-18-19.jpg
Views: 69
Size:  30.5 KB

David

David

Curly Wood Shop on Etsy
David Falkner - Woodworking YouTube channel and Instagram
Our music at church - current videos Airline Baptist BC Facebook Live
Romans 3:23
difalkner is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 53 (permalink) Old 10-18-2019, 12:32 PM
Registered User
 
RainMan 2.0's Avatar
 
Join Date: May 2014
Country: Canada
First Name: Rick
Posts: 16,208
 
Default

iPad with safari and no issue yet . I did have that one ad a few months ago that was always in the text and driving me absolutely crazy .
Finally broke down and downloaded and used some ad blocker app and it went away . I think they fixed since

I donít always insulate , but when I do .
Ok ,I never insulate

Last edited by RainMan 2.0; 10-18-2019 at 12:35 PM.
RainMan 2.0 is online now  
post #5 of 53 (permalink) Old 10-18-2019, 12:54 PM
Registered User
 
Bob Adams's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Country: United States
First Name: Bob
Posts: 194
 
Default

This is what I am seeing. It's very irritating.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	25
Size:	1.35 MB
ID:	375597  

papasombre likes this.
Bob Adams is online now  
post #6 of 53 (permalink) Old 10-18-2019, 01:24 PM
Moderation Team
 
MT Stringer's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Country: United States
First Name: Mike
Posts: 5,664
 
Default

No problems here. I use Firefox and it appears to be blocking the ads...at least on my PC/Windows 10.
OCEdesigns likes this.

That's my story and I'm stickin' to it!
MT Stringer is offline  
post #7 of 53 (permalink) Old 10-18-2019, 01:30 PM
Moderation Team
 
Semipro's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Country: United States
First Name: John_*
Posts: 6,514
 
Default

I had a similar problem recently I finally took everything off the computer that said -Router Forum
-Router Forum cleared the cache logged out (And said some magic words that I can’t repeat
it went away) and I don’t know why
Semipro is offline  
post #8 of 53 (permalink) Old 10-18-2019, 01:58 PM
Marine Engineer
 
kp91's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Country: United States
First Name: Doug
Posts: 4,551
 
Default

I contacted them, and let them know what was going on, they got back saying they would review.

Who knows? they just might
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	18
Size:	54.9 KB
ID:	375599  


Doug
1 John 1:9
Fredericksburg, VA




http://disasterreliefeffort.org/
kp91 is offline  
post #9 of 53 (permalink) Old 10-18-2019, 02:59 PM
Registered User
 
DaninVan's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Country: Canada
First Name: Dan
Posts: 14,137
 
Default

I use CCleaner after every session. Gets rid of all cookies and other junk.
Loggng in is no big deal, especially if it means I don't have issues like the above.
DaninVan is offline  
post #10 of 53 (permalink) Old 10-18-2019, 03:01 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Country: United States
First Name: Ellery
Posts: 287
 
Default

I am getting it also. It started this morning.
Arcola60 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome