Zhone Router Problem - Router Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-23-2013, 02:45 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Country: United States
First Name: Bailey
Posts: 1
 
Unhappy Zhone Router Problem

I have been trying to set up a game and webserver, but none of this can be done because of the way the router is set up. It took me forever to realize it was actually the router settings that weren't allowing people to connect to my servers or public ip.

I have a Zhone6718-A1-xxx router, and I'm not sure how to edit the settings so that people are able to access my public ip/router ip.

prntscr.com/1mvsoo <----- paste this link into a url

This link shows you what my router looks in the WAN section. As you can see, firewall is enabled and I want to disable this. Also, I want to connect the very first box, (connection is under the status column) but when I hit connect nothing happens. The third box says it's connected, and it also displays the public ip in it (i edited it out).

If anyone could help change my router settings so people could access my public ip, that would be great! I've done a lot of research on how to work this specific router, but I can only find stuff that involves different zhone routers.
GingerSnapples is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Router Table for Incra LS Positoner completed! Michael H Table-mounted Routing 35 03-19-2015 01:40 PM
Ridgid R2930 (fixed and plunge base routee) xplorx4 Tool Reviews 15 09-23-2014 09:15 AM
Craftsman router problem Reynaldo Portable Routing 4 08-02-2010 02:48 PM
Thanks for a great forum tmutchf New Member Introductions 9 03-11-2010 05:43 AM
Hi...new to this forum and need some MAJOR help with a router problem Angelo General Routing 14 05-02-2009 12:54 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome