Limited connection - Router Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 04-05-2014, 05:47 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Apr 2014
Country: Romania
First Name: Luluu
Posts: 1
 
Default Limited connection

Hello, i'm new and i have a problem with my router. I have a d-link dir 600 router and my problem is : the wi-fi signal is strong but when i try to connect to the router there's a yellow triangle and says no connectivity. Can you help me please?
It was working until a few days ago... and i can connect via cable
pleaseeeee heeeeeelp
luluuzx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 04-05-2014, 06:11 AM
Official Greeter
 
jw2170's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Country: Australia
First Name: James
Posts: 18,529
 
Send a message via Skype™ to jw2170
Default

Hi N/a.

This is a forum for wood working routers.

I have moved you post to the lobby. to see if any one will help you.

James
Sydney, Australia
.

I don't mind if other members disagree with my comments.
I don't profess to know everything, and I may learn something new.

"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."




jw2170 is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 04-05-2014, 06:37 PM
Registered User
 
vindaloo's Avatar
 
Join Date: May 2009
Country: United Kingdom
First Name: Angie
Posts: 1,651
 
Default

Check this out

You aren't the first.
vindaloo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 04-05-2014, 06:48 PM
Registered User
 
DaninVan's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Country: Canada
First Name: Dan
Posts: 14,875
 
Default

Hi, Lulu; certainly no problem with your English.

Welcome! Put away your computer and make some sawdust...
DaninVan is online now  
post #5 of 7 (permalink) Old 04-06-2014, 06:24 AM
Registered User
 
neville9999's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Country: Australia
First Name: Neville
Posts: 1,867
 
Send a message via Yahoo to neville9999
Default

Thanks so much for coming Luluu, things have been slow, N
neville9999 is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 04-06-2014, 06:35 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Country: United States
First Name: Richard
Posts: 434
 
Send a message via Skype™ to rwbaker
Default

if vindaloos suggestion does not work, try the following

make sure the cap-lock is off when entering passwords and unplug from wall (1 minute) and plug back in - this initiates a router hard reset

or try unplugging it, remove any batteries, let sit for 24 hours and reverse the procedure

or go to the other end of the cable (or other machine) and see what you did when it stopped working (like you ran CCCLEANER OR ADDED A WEB GAME)

or go to D-link and ask them

or find a forum about electronic routers and not wood routers

best regards - Baker
rwbaker is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 04-06-2014, 08:11 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2014
Country: United States
First Name: Joe
Posts: 37
 
Default

Sounds like we can blame Google for this one. Sent me to electronics when I did a search for Router Forem.
joefyffe is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome