Need Help Sending A PM - Router Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 04-08-2014, 03:15 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Country: United States
First Name: Jerry
Posts: 2,645
 
Default Need Help Sending A PM

Today I tried to send a private message to member. I could do it, I clicked on "Send Message" and did not find a way to send anything. Next I tried to send a PM to myself, same results, can somebody give me some help on this matter. I don't send many such messages, but would like to be able to do so when the need comes up.

Jerry
Jerry Bowen is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 04-08-2014, 03:25 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Country: United States
First Name: Jerry
Posts: 2,645
 
Default

Sorry about the error in the title to this thread. Should be "Need Help With Send A PM".

Don't know how to edit a title.

Jerry
Jerry Bowen is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 04-08-2014, 03:47 PM
Retired Moderator
 
TwoSkies57's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Country: United States
First Name: Bill
Posts: 6,028
   
Default

sent you a test PM Jerry, see if you an respond to it...

if not, we'll see if anyone else is having issues..then let IT know whats going on...

Bill

"..... limited only by imagination"

"Just smile and wave boys, smile and wave"
Skipper the Penguin
TwoSkies57 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 04-08-2014, 04:08 PM
Moderation Team
 
Cherryville Chuck's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Country: Canada
First Name: Charles
Posts: 15,892
 
Default

I'll try to PM you too Jerry in case the problem was with my computer.

Someone I consider a master woodworker once told me that a master woodworker is not someone who never makes mistakes. He is someone who is able to cover them up so that no one can tell.
Cherryville Chuck is online now  
post #5 of 7 (permalink) Old 04-08-2014, 04:12 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Country: United States
First Name: Jerry
Posts: 2,645
 
Default

Quote:
Originally Posted by TwoSkies57 View Post
sent you a test PM Jerry, see if you an respond to it...

if not, we'll see if anyone else is having issues..then let IT know whats going on...

Bill

Bill,
After I click on send message what should I see. The left side of my screen turns to my background color which in my case is black, that might be the problem, do you suppose. I'm going to see if that might be the problem, I'll get back to you.

Jerry
Jerry Bowen is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 04-08-2014, 05:19 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Country: United States
First Name: Jerry
Posts: 2,645
 
Default

Maybe I have found the problem, will go check and see if I'm right.

Jerry

Last edited by Jerry Bowen; 04-08-2014 at 05:22 PM.
Jerry Bowen is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 04-08-2014, 05:37 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Country: United States
First Name: Jerry
Posts: 2,645
 
Default

Quote:
Originally Posted by Jerry Bowen View Post
Maybe I have found the problem, will go check and see if I'm right.

Jerry

Yep, I found the problem it was me. I'm cookin with gas now.

I won't post what I was doing wrong, but will send a PM to anybody that asks.

Jerry
Jerry Bowen is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
**TCP FIN Scan** in router logs fachhoch Lobby 3 12-01-2012 04:18 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome