Need a Guru for this - Router Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 11-29-2010, 03:14 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Country: United States
First Name: Drew
Posts: 2
 
Default Need a Guru for this

i have a terrible problem....
i have internet tv with at&t and a Comtrend Nexuslink 5631
when we first got the service out of curiosity i connected my computer (win 7 and xp black) to the open router port because there are 4 and we have 3 tvs on the service.

when i tried to connect to the internet it failed..
i guess i forgot it was connected and the next day i was opening limewire ,
and it said i was turbo charged.... so i tried mozilla and it connected to the internet.

what i really wanted was xbox live, so i unplugged my computer and connected my xbox.
it connected and worked perfect,
but about a week later it refused to reconnect...
so i hit the reset button and it took the tvs out and the repair people came
and couldnt figure out why it was messing up and gave me a new router.

everything worked again including the xbox.
so about two weeks later the same thing happened again...
new router and fix!!!!

now it was working for a month and quit one day...
its always the dns test that fails
i put in all the info manually and it still fails.
it wont pull a ip unless i do it manual
if i put it in manually it will pass the ip and gateway test but fails the dns....


i really need help because i think ive tried everything except asking...
thanks for any input
PAiiiN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 11-29-2010, 03:24 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Country: United States
First Name: Richard
Posts: 81
 
Default

Drew, I am sorry for your problems but you posted this in a fourm for woodworking Routers not computer routers.
Racer2007 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-29-2010, 04:15 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Country: United States
First Name: Drew
Posts: 2
 
Default

sorry man... should have read some of the other post i guess
PAiiiN is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome