sabre 408 error - Router Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-06-2011, 11:38 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Country: Nigeria
First Name: Abbey
Posts: 2
 
Default sabre 408 error

Hi All,
my name is Abbey, i am the technical engineer in a signage company in Nigeria.
we have a challenge with our sabre 408. it does not initialize. it brings an error message on the display when trying to initialize. i checked the x and y axis controller boards and they where ok. i pushed the head to the center of the table before putting the machine on. when i put it on it moves the head back to the 0:0 axis and waits there for like 3minits before it starts to beep intermittently and it will display "ERROR"
system initializing.
please what could be the problem.
thanks
ab11236 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 09-07-2011, 02:35 AM
Official Greeter
 
jw2170's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Country: Australia
First Name: James
Posts: 18,335
 
Send a message via Skype™ to jw2170
Default

G'day Abbey

Welcome to the router forum.

Thank you for joining us

James
Sydney, Australia
.

I don't mind if other members disagree with my comments.
I don't profess to know everything, and I may learn something new.

"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."




jw2170 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sabre 408 g-codes mbrickels CNC Routing 4 08-30-2018 09:12 AM
Gerber Sabre 408 depth issues portlandsignguy General Routing 3 05-10-2010 06:53 AM
Problem with Sabre 408 JOdam New Member Introductions 2 02-17-2010 03:07 AM
Sabre 408 Stops during jobs Art&Sign CNC Routing 5 05-14-2008 11:11 AM
error with ArtPath/Gerber Sabre router SignTown CNC Routing 3 02-24-2008 01:36 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome