Router Forums - Reply to Topic
Thread: Luthier's Masking Tape and Superglue Trick Reply to Thread
Title:
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-06-2016 11:19 AM
Nickp Good tip, David...thanks...
08-05-2016 01:08 PM
Gaffboat A great tip, David. Thanks for sharing it.
08-05-2016 12:22 PM
hawkeye10 Using glue and masking tape is a good idea but I have never had a problem with double sided tape. You can never tell what the future holds sop I will remember this tip.
08-05-2016 10:25 AM
Jack Wilson Thanks, the guy likes to talk a lot but the info may prove invaluable!
08-05-2016 09:18 AM
Stick486
Quote:
Originally Posted by schnewj View Post
Are you using the Web of Trust (WOT) app in Firefox? Go to settings and then advanced if you are and check the settings.

What other apps are you using?

Try disabling your apps and then enable them, one by one, to identify the culprit. Once you have, check the setting for that app. Something has been changed.
this is new...
can't get into apps to disable them...
ahhhh.
time to uninstall FF and reinstall it...
08-05-2016 09:04 AM
schnewj Are you using the Web of Trust (WOT) app in Firefox? Go to settings and then advanced if you are and check the settings.

What other apps are you using?

Try disabling your apps and then enable them, one by one, to identify the culprit. Once you have, check the setting for that app. Something has been changed.
08-05-2016 09:01 AM
David Dickson
This connection is untrusted - How to fix this problem in Firefox

Quote:
Originally Posted by Stick486 View Post
what's up w/ this...
aaaarrrrrrrrrrrrrrrrgggggghhhhh...


.
Stick, there are many possible causes. You should Google the message. Here is one interesting possibility:-
08-05-2016 08:58 AM
David Dickson
Aha!

Quote:
Originally Posted by Gene Howe View Post
Here is the Youtube episode where this great tip is shown.
Gene,

Thanks. I hadn't spotted that.

But the build video shows the trick being used over and over and over again.
08-05-2016 07:53 AM
Stick486 everybody is up to date...
gotta be something in security setting..
just have to find it..
08-05-2016 07:26 AM
difalkner Stick, that looks like a setting has changed in your browser or Flash needs an update, possibly a change in your security settings in your firewall. Try a different browser and see what you get...

David
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome