Router Forums - Reply to Topic
Thread: Hi everybody Reply to Thread
Title:
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
11-21-2010 08:34 PM
jw2170
Quote:
Originally Posted by Gige View Post
Hi

My name is Gige and i am new to the routing world.

I have a Triton 1400w plunge router that I would love to install on my MK3 Workcentre to start making custom mouldings for framing the Mrs' paintings amongst other things. Any help with the Mk3 router table and routing in general will be awesome.

Look forward to sharing my spills and experiences here.

Cheers
Hi Gige,

welcome to the forum.

I used to have a Triton TRA001 set up on the MkIII workcentre, but I had trouble trying to get the grey mounting plate level with the table.

That is why I now use the Oak Park Table and sold the MkIII.
11-21-2010 08:05 PM
xplorx4 Greetings Gige and welcome to the router forum. Thank you for joining us, and remember to have fun, build well and above all be safe.
11-21-2010 08:16 AM
Gige
Hi everybody

Hi

My name is Gige and i am new to the routing world.

I have a Triton 1400w plunge router that I would love to install on my MK3 Workcentre to start making custom mouldings for framing the Mrs' paintings amongst other things. Any help with the Mk3 router table and routing in general will be awesome.

Look forward to sharing my spills and experiences here.

Cheers

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome