Router Forums - Reply to Topic
Thread: Why cant I post a reply? Reply to Thread
Title:
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
03-03-2017 01:34 PM
Herb Stoops I know it is not my computer,it is all these blasted ads you guys are cramming onto this forum.
My computer jams up while I get these messages at the bottom.

transferring data from google leads,doubleclick.net

ad com page on doubleclick.net

transferring date from a.rfi hub

transferring date from bcp crowd cntl.net

What does TOGOs sandwiches and Fatty livers have to do with wood working?

Herb
03-02-2017 10:10 AM
Admin If you don't know what they are, then chances are you don't have any. They never come standard, you have to add them on. If it's working good now, my best guess is that there was a broken ad in your rotation that has either been removed or fixed. Could come back though, so let us know

Kevin
03-01-2017 12:55 PM
Herb Stoops
Quote:
Originally Posted by Admin View Post
are you running any plugins on your Firefox browser and have you checked to make sure that all the plugins and browser is at it's latest version?

Lee
Not sure what a plug in is and not sure how to check the latest versions. As long as everything works on other forums but this one, I hesitate to change anything, every time I start shutting things on or off, I really mess up my computer
Don't think I have any ad blockers running as I see lots of ads.

Working good now.
Herb
03-01-2017 11:31 AM
Admin are you running any plugins on your Firefox browser and have you checked to make sure that all the plugins and browser is at it's latest version?

Lee
02-28-2017 03:38 PM
Herb Stoops I am using Mozzille Firefox on a desktop PC running windows 7. I don't have any of those other devices you mention.

It is not doing that today, back to normal, did it for about 4 hours yesterday afternoon on this site only, after I posted my concern, I noticed that when it was doing it sporadically, it seemed to be downloading ads on the side. Also would not be able to do screen shots because computer was locking me out from doing anything.

The screen was jumping up and down a notch while this was going on.

Thank you for your responce.
Herb Stoops
02-28-2017 01:48 PM
Admin
Quote:
Originally Posted by Herb Stoops View Post
Something is going on with this forum.

When I try to post replys to posts the typing is delayed ( I type and then have to wait for it to print on the screen and the screen is jumping up and down a small amount. I also get the small one line message at the bottom,loading facebook,loading twitter etc. and eventually locks up and I have reboot the forum. Doesn't happen on other forums so I think it must be this one.
Herb
Hey Herb Stoops,

What the source that you are accessing the forum from? Are you on a desktop/laptop PC or Mac, or are you using the mobile app version on a cell? If so, which cell (android, ios, windows). If you're on a PC/laptop/Mac, let us know which browser you are using. If you can provide us a screenshot of the one line message of the bottom of your screen, that'd also be great.

These details help us to better assist you. Thanks for your patience and understanding.

Cheers,
Natalie
02-28-2017 10:28 AM
Cricket Testing posting from my desktop.
02-27-2017 08:54 PM
MT Stringer Testing...testing...testing...

Working OK from my computer.
02-27-2017 08:45 PM
Stick486
Quote:
Originally Posted by Herb Stoops View Post
Something is going on with this forum.

When I try to post replys to posts the typing is delayed ( I type and then have to wait for it to print on the screen and the screen is jumping up and down a small amount. I also get the small one line message at the bottom,loading facebook,loading twitter etc. and eventually locks up and I have reboot the forum. Doesn't happen on other forums so I think it must be this one.
Herb
it is...
02-27-2017 07:47 PM
Herb Stoops Something is going on with this forum.

When I try to post replys to posts the typing is delayed ( I type and then have to wait for it to print on the screen and the screen is jumping up and down a small amount. I also get the small one line message at the bottom,loading facebook,loading twitter etc. and eventually locks up and I have reboot the forum. Doesn't happen on other forums so I think it must be this one.
Herb
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome