bosch mrc23evs and mrp23evs not locking after plunging - Router Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 02-20-2020, 11:46 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Feb 2017
Country: Australia
First Name: Peter
Posts: 39
 
Default bosch mrc23evs and mrp23evs not locking after plunging

Hi
may i ask if anyone has experienced the motor carriage not locking off properly on the above routers and the GOF1600CE as well? If i put more pressure on one handle the carriage will tilt slightly on my GOF when it should be locked.

What have you done to remedy this and the excessive tilting play of the motor carriage on the pillars? Is this effective?
regards
Peteroo1
Peteroo1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 02-21-2020, 12:03 AM
Forum Contributor
 
Stick486's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Country: United States
First Name: Stick
Posts: 30,682
 
Default

the locking lever only locks the plunge operation on one side...

This would have been the week that I'd have finished chewing thru the restraints...
If only new layers hadn't been added....

Stick....
Forget the primal scream, just ROAR!!!
"SNORK Mountain Congressional Library and Taxidermy”
Stick486 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome