ANNOUNCEMENT: New RouterForums.com Homepage - Page 2 - Router Forums
 32Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 36 (permalink) Old 01-22-2018, 07:28 PM Thread Starter
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,970
 
Default

Nope, y'all are correct. The fix they applied earlier stopped working.

I will have tech support check it again in the morning for us.
RainMan 2.0 likes this.

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 36 (permalink) Old 01-22-2018, 07:29 PM Thread Starter
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,970
 
Default

It's working again for me now.

I think it must be caught up in something cached. I will talk to tech support in the morning.

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
post #13 of 36 (permalink) Old 01-22-2018, 10:43 PM
Registered User
 
DaninVan's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Country: Canada
First Name: Dan
Posts: 13,831
 
Default

Go to your bookmarks. RIGHT click on the Router Forums bkmk.> select Properties. LEFT click on that.
The URL will be there. Delete it and past this in...Router Forums - Active Topics
It should just bypass all the new stuff and bring you straight here.
Or at least that's what I've done and so far it's been trouble free.
Herb Stoops likes this.

Last edited by DaninVan; 01-22-2018 at 10:45 PM. Reason: Add picture
DaninVan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 36 (permalink) Old 01-22-2018, 10:47 PM
Registered User
 
DaninVan's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Country: Canada
First Name: Dan
Posts: 13,831
 
Default

Sorry; meant to add a pg. snip...
What you need to delete and change is the 'Location', not the 'Name'
Attached Images
File Type: jpg pg snip.JPG (30.3 KB, 41 views)
DaninVan is offline  
post #15 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 01:18 AM
Moderation Team
 
Cherryville Chuck's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Country: Canada
First Name: Charles
Posts: 14,845
 
Default

Or it could have been left alone. It really didn't need fixing.

Someone I consider a master woodworker once told me that a master woodworker is not someone who never makes mistakes. He is someone who is able to cover them up so that no one can tell.
Cherryville Chuck is online now  
post #16 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 07:58 AM Thread Starter
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,970
 
Default

Quote:
Originally Posted by CharleyL View Post
When I click on "Active Topics" it takes me back to he beginning again. A never ending loop, until I decided to click on "New Posts".

Charley
For anyone still experiencing this issue, doing a hard refresh on the site should resolve it.

If you are on a Windows computer shift+f5 should solve the issue.

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
post #17 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 08:13 AM
Registered User
 
hawkeye10's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Country: United States
First Name: Don
Posts: 2,603
 
Default

Quote:
Originally Posted by Cricket View Post
As I mentioned, you can choose to skip the front page by changing the URL in your favorite/bookmarks.
This is what I always do, I never go to the home page.
DaninVan likes this.

Don in Murfreesboro,Tn.

Measure once cut twice and it's still to short.
hawkeye10 is offline  
post #18 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 09:36 AM
Registered User
 
CharleyL's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Country: United States
First Name: Charley
Posts: 1,983
 
Default

Quote:
Originally Posted by Cricket View Post
For anyone still experiencing this issue, doing a hard refresh on the site should resolve it.

If you are on a Windows computer shift+f5 should solve the issue.

I did that, and still have the loop problem. "New Posts" works fine. "Active Topics loops me through the new welcome screen.

Charley

Central North Carolina
CharleyL is offline  
post #19 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 10:09 AM Thread Starter
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,970
 
Default

Quote:
Originally Posted by CharleyL View Post
I did that, and still have the loop problem. "New Posts" works fine. "Active Topics loops me through the new welcome screen.

Charley
If you have already cleared your cache and did the hard refresh, you may have to clear your cookies to resolve this.

For me, I just had to clear the cache and do the hard refresh (shift+f5) and it solved it.

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
post #20 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 10:53 AM
Registered User
 
TenGees's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Country: Canada
First Name: Paul
Posts: 1,490
 
Default

There's a home page? I didn't know that! I'll have to check it out.

Sent from my Hallicrafters S-40 using morse code.
TenGees is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RouterForums.com Announcement Admin RouterForums.com News 32 08-20-2018 04:22 PM
The New RouterForums.com! - EVERYONE READ PLEASE Mark Site Help and Suggestions 73 10-28-2009 11:52 PM
RouterForums.com and Oak-Park.com - September 2006 Contest - VOTING STAGE!! Mark Contests Archive 13 11-05-2006 02:23 AM
RouterForums.com December 2005 Contest - VOTE NOW!! Mark Contests Archive 12 02-03-2006 09:13 PM
## Routerforums.com And Holbren Contest ## - WINNER SELECTION - VOTE NOW! Mark Contests Archive 19 12-03-2005 11:31 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome