ANNOUNCEMENT: New RouterForums.com Homepage - Page 3 - Router Forums
 32Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 11:09 AM
Registered User
 
DaninVan's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Country: Canada
First Name: Dan
Posts: 13,831
 
Default

Quote:
Originally Posted by TenGees View Post
There's a home page? I didn't know that! I'll have to check it out.
Why?
TenGees likes this.
DaninVan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 01:11 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Country: Canada
First Name: thomas
Posts: 1,295
 
Default

Quote:
Originally Posted by Cherryville Chuck View Post
Or it could have been left alone. It really didn't need fixing.
Change for the sake of change.
thomas1389 is online now  
post #23 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 03:45 PM
Forum Contributor
 
Herb Stoops's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Country: United States
First Name: Herb
Posts: 7,338
 
Default

They have to keep doing this periodically to keep everyone busy in the IT dept., as the old saying goes 'You can't justify your job just sitting there doing nothing".
Herb
Herb Stoops is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #24 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 05:39 PM
Registered User
 
RainMan 2.0's Avatar
 
Join Date: May 2014
Country: Canada
First Name: Rick
Posts: 15,614
 
Default

Any fix for Apple users? It’s still going to that page when I click on active topics. I don’t really want to clear all my history, as then I have to log into every site again .
But if that’s the only fix
Herb Stoops likes this.

I donít always insulate , but when I do .
Ok ,I never insulate
RainMan 2.0 is online now  
post #25 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 05:48 PM
Registered User
 
RainMan 2.0's Avatar
 
Join Date: May 2014
Country: Canada
First Name: Rick
Posts: 15,614
 
Default

Logged out and rebooted my iPad, then relogged in and same thing .

I did some experimenting and found that in Full View it works fine , but in Classic view Active Topics takes you to the home page
Cricket likes this.

I donít always insulate , but when I do .
Ok ,I never insulate
RainMan 2.0 is online now  
post #26 of 36 (permalink) Old 01-23-2018, 06:26 PM Thread Starter
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,970
 
Default

Quote:
Originally Posted by RainMan 2.0 View Post
Logged out and rebooted my iPad, then relogged in and same thing .

I did some experimenting and found that in Full View it works fine , but in Classic view Active Topics takes you to the home page
That helps me understand what you are experiencing. I will asked one of our techs tomorrow if they have a solution for that.
RainMan 2.0 likes this.

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
post #27 of 36 (permalink) Old 01-24-2018, 12:12 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Country: Canada
First Name: thomas
Posts: 1,295
 
Default

I guess everyone has their own way of accessing this site. Not being computer literate by any stretch the only way that I feel comfortable with is that I get e-mails that say two things. One is headed" Recent woodworking Discussions" and the other is "You are subscribed to the thread..blah, blah, blah." I open either and sign in at the top right, also clicking on the box "remember me" That's the only way I know how to deal with the system.
thomas1389 is online now  
post #28 of 36 (permalink) Old 01-24-2018, 01:22 PM
Registered User
 
RainMan 2.0's Avatar
 
Join Date: May 2014
Country: Canada
First Name: Rick
Posts: 15,614
 
Default

Still broken . Not a big deal as new posts still works

I donít always insulate , but when I do .
Ok ,I never insulate
RainMan 2.0 is online now  
post #29 of 36 (permalink) Old 01-24-2018, 01:35 PM Thread Starter
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,970
 
Default

Quote:
Originally Posted by RainMan 2.0 View Post
Still broken . Not a big deal as new posts still works
We are working on a solution now.

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
post #30 of 36 (permalink) Old 01-24-2018, 01:48 PM Thread Starter
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,970
 
Default

@RainMan 2.0 can you try again now, please?
RainMan 2.0 likes this.

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RouterForums.com Announcement Admin RouterForums.com News 32 08-20-2018 04:22 PM
The New RouterForums.com! - EVERYONE READ PLEASE Mark Site Help and Suggestions 73 10-28-2009 11:52 PM
RouterForums.com and Oak-Park.com - September 2006 Contest - VOTING STAGE!! Mark Contests Archive 13 11-05-2006 02:23 AM
RouterForums.com December 2005 Contest - VOTE NOW!! Mark Contests Archive 12 02-03-2006 09:13 PM
## Routerforums.com And Holbren Contest ## - WINNER SELECTION - VOTE NOW! Mark Contests Archive 19 12-03-2005 11:31 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome