some items don't want to work. - Router Forums
 177Likes
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 302 (permalink) Old 05-16-2017, 01:48 PM Thread Starter
Forum Contributor
 
Stick486's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Country: United States
First Name: Stick
Posts: 24,522
 
Default some items don't want to work.

like button..
drop down menus..
difficulty posting..
signing in was difficult...
notifications won't open...
vchiarelli, Nickp, Semipro and 2 others like this.

This would have been the week that I'd have finished chewing thru the restraints...
If only new layers hadn't been added....

Stick....
Forget the primal scream, just ROAR!!!
"SNORK Mountain Congressional Library and Taxidermy”
Stick486 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 302 (permalink) Old 05-16-2017, 01:58 PM
Registered User
 
vchiarelli's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Country: Canada
First Name: Vince
Posts: 3,456
 
Default

Think Herb mentioned the like button problem earlier. I found the forum painfully slow this morning but seems better now. My notifications stopped working a while ago - think the admins are working on it.

Stick, I just liked your post - as a test only and it worked for me.

Some folks call me Vince - other folks call me...........
vchiarelli is offline  
post #3 of 302 (permalink) Old 05-16-2017, 01:58 PM
Moderation Team
 
Semipro's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Country: United States
First Name: John_*
Posts: 6,425
 
Default

Stick. Not problems here
.?
gjackson52 likes this.
Semipro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 302 (permalink) Old 05-16-2017, 02:04 PM
Moderation Team
 
MT Stringer's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Country: United States
First Name: Mike
Posts: 5,597
 
Default

Everything seems to be working OK for me.
Win10/Firefox w/adblockplus.
Cricket likes this.

That's my story and I'm stickin' to it!
MT Stringer is offline  
post #5 of 302 (permalink) Old 05-16-2017, 04:26 PM
Registered User
 
TenGees's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Country: Canada
First Name: Paul
Posts: 1,493
 
Default

I agree with Stick that there are problems. I tried to do a Quick Reply here. I found that I couldn't, so I started a new thread to try that... it worked. On that thread I tried to Quick Reply and no-go. I switched to Advanced and that worked. So i'll probably have to do that here, just to reply in this thread.

Yup, I had to switch to Advanced to reply.
MT Stringer and jj777746 like this.

Sent from my Hallicrafters S-40 using morse code.
TenGees is offline  
post #6 of 302 (permalink) Old 05-16-2017, 05:22 PM
Moderation Team
 
Semipro's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Country: United States
First Name: John_*
Posts: 6,425
 
Default

Stick. are you still having problems and have you reported it?
Semipro is offline  
post #7 of 302 (permalink) Old 05-16-2017, 05:48 PM
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,970
 
Default

Testing quick reply.

Update: No issue experienced.

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
post #8 of 302 (permalink) Old 05-16-2017, 05:48 PM
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,970
 
Default

When reporting forum issues, please include the following information.

  • What device are you using to access the site? Computer? Tablet? Phone?
  • Are you accessing the full site? Using Tapatalk or Mobile View?
  • Which operating system are you using? (Windows 10, etc.)
  • Which browser are you using? (Chrome, Firefox, Edge, IE, etc.)
  • Have you already tried clearing your cookies/cache?

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
post #9 of 302 (permalink) Old 05-16-2017, 07:07 PM
Forum Contributor
 
DesertRatTom's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Country: United States
First Name: Tom
Posts: 15,569
 
Default

I installed cookie cleaner and noted that before log on is completed, something like 48MG of cookies load! That's what CC says it cuts when I've opened, gone on Router Forums, then closed down. No other site visited. Might be the worst site on the web for cookies. The site works fairly fast after that, but I log in every time, and that seems to help. I did have to go to advanced to post a couple of times last week, but it was temporary.
jj777746 likes this.

The more I do, the less I accomplish.
DesertRatTom is offline  
post #10 of 302 (permalink) Old 05-16-2017, 08:11 PM
Forum Contributor
 
Herb Stoops's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Country: United States
First Name: Herb
Posts: 7,340
 
Default

Like button not working
,Notifications not working, Takes me to the PM section
Home page no pictures
Had to log in 3 times to get it to go through
Quick reply not working
PC,Win 7
Mozilla
Cleared with Ccleaner
Herb

Had to use Advanced to post this post
Herb Stoops is offline  
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keter Folding Work Table tomp913 The Bargain Bin 9 01-23-2017 04:00 PM
Trim Work :) hands made for wood Show N' Tell 3 01-07-2017 01:23 PM
Dovetail work chappiegal General Routing 3 01-05-2011 08:18 PM
My work space! Marc R Show N' Tell 14 06-19-2010 06:54 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome