Glitch? - Page 3 - Router Forums
 21Likes
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 25 (permalink) Old 02-01-2018, 09:16 AM
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,979
 
Default

After talking with MT Stringer to better understand exactly which steps makes it possible to replicate the issue, I have escalated it to our tech support team. (Case #2923551)

I will update this thread when I know more.
MT Stringer likes this.

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 25 (permalink) Old 02-05-2018, 07:21 AM
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,979
 
Default

This issue appears to be resolved. (Crossing my fingers!)
MT Stringer likes this.

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
post #23 of 25 (permalink) Old 02-05-2018, 08:55 AM
Registered User
 
hawkeye10's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Country: United States
First Name: Don
Posts: 2,603
 
Default

I never knew there were any changes. If you don't know much you get in less trouble.
DesertRatTom and MT Stringer like this.

Don in Murfreesboro,Tn.

Measure once cut twice and it's still to short.
hawkeye10 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #24 of 25 (permalink) Old 02-05-2018, 01:05 PM Thread Starter
Moderation Team
 
MT Stringer's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Country: United States
First Name: Mike
Posts: 5,663
 
Default

@Cricket - thanks for the help. Everything seems to be normal again on my end. I gave the website a good workout over the weekend. I appreciate the help.
Mike.
Cricket and RainMan 2.0 like this.

That's my story and I'm stickin' to it!
MT Stringer is offline  
post #25 of 25 (permalink) Old 02-05-2018, 01:24 PM
Administrator
 
Cricket's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Country: United States
First Name: Cricket
Posts: 1,979
 
Default

Very pleased to hear it. I did some testing this morning and all seemed to be fine from my end as well.

Since this has been resolved, I am going to go ahead and close it so it doesn't continue to alert our support team.

If you discover a new issue, feel free to start a new thread.
MT Stringer likes this.

Need admin assistance? Post here so we can help you!
Cricket is offline  
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Site Upgrade and Look Feedback Thread VS Jeff RouterForums.com News 255 05-06-2015 09:48 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome