Well this is annoying - Router Forums
 11Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 46 (permalink) Old 08-12-2019, 07:12 PM Thread Starter
Registered User
 
RainMan 2.0's Avatar
 
Join Date: May 2014
Country: Canada
First Name: Rick
Posts: 15,478
 
Default Well this is annoying

I have no issues with banners , as they have always been kind of discrete and between posts etc , but now there covering up the posts .
This happening to anyone else ?
Iím on an iPad using Safari

Maybe I have to delete all my history and cookies again. Kind of a nuisance,because you have to log into all your sites again
Attached Images
File Type: jpg BBF78DFF-6772-4A4B-A6B2-84AC41F3153A.jpg (765.8 KB, 17 views)
File Type: jpg CE6104AC-AB49-4AFF-ADF5-1605F16C7EEE.jpg (527.3 KB, 8 views)

This machines broken
RainMan 2.0 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 46 (permalink) Old 08-12-2019, 07:54 PM Thread Starter
Registered User
 
RainMan 2.0's Avatar
 
Join Date: May 2014
Country: Canada
First Name: Rick
Posts: 15,478
 
Default

Deleted all history and cookies, and this puppy ain’t going away ?

Just tried block pop ups , no cigar

This machines broken

Last edited by RainMan 2.0; 08-12-2019 at 08:05 PM.
RainMan 2.0 is offline  
post #3 of 46 (permalink) Old 08-12-2019, 09:45 PM
Forum Contributor
 
Herb Stoops's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Country: United States
First Name: Herb
Posts: 7,271
 
Default

Forget to pay your union dues?
Herb
Herb Stoops is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 46 (permalink) Old 08-12-2019, 09:50 PM Thread Starter
Registered User
 
RainMan 2.0's Avatar
 
Join Date: May 2014
Country: Canada
First Name: Rick
Posts: 15,478
 
Default

Quote:
Originally Posted by Herb Stoops View Post
Forget to pay your union dues?
Herb
Itís driving me bonkers . Erasing everything does not improve this . Iíve never had this issue before . Once in awhile you can close it and google asks why , but after you tell them itís inappropriate,it just comes back when you open another thread .
Safaris add blocker does nothing

This machines broken
RainMan 2.0 is offline  
post #5 of 46 (permalink) Old 08-12-2019, 10:44 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Country: United States
First Name: Dennis
Posts: 92
 
Default

And thatís exactly why I prefer my discussion boards on Tapatalk.


Sent from my iPad using Tapatalk
qulevrius is offline  
post #6 of 46 (permalink) Old 08-12-2019, 11:08 PM
Registered User
 
DaninVan's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Country: Canada
First Name: Dan
Posts: 13,765
 
Default

You sure you're properly logged in?
DaninVan is offline  
post #7 of 46 (permalink) Old 08-12-2019, 11:44 PM Thread Starter
Registered User
 
RainMan 2.0's Avatar
 
Join Date: May 2014
Country: Canada
First Name: Rick
Posts: 15,478
 
Default

Quote:
Originally Posted by DaninVan View Post
You sure you're properly logged in?
Yup. What other way is there lol . Seriously, I deleted all my history and cookies , then logged back in. Unfortunately I canít get rid of it . Very strange ,and a first .
Maybe it will disappear tomorrow

This machines broken
RainMan 2.0 is offline  
post #8 of 46 (permalink) Old 08-13-2019, 07:39 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Country: United States
First Name: Gary
Posts: 670
 
Default

It happened to me starting today. Irritating!
gmercer_48083 is offline  
post #9 of 46 (permalink) Old 08-13-2019, 09:30 AM
Registered User
 
TenGees's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Country: Canada
First Name: Paul
Posts: 1,472
 
Default

In Firefox I see one under your post and one in the right column.

Try a different browser to see if it moves, Rick.

Sent from my Hallicrafters S-40 using morse code.
TenGees is offline  
post #10 of 46 (permalink) Old 08-13-2019, 10:03 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Country: United States
First Name: John
Posts: 145
 
Default

I use Safari and my iPad but have never had this issue. I do get ads, but they always are within their own space and never overlay anything else.
UlrichJ is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome