5/31/2006 - Hardware Issues - Router Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-31-2006, 09:10 PM Thread Starter
Community Founder
 
Mark's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Country: Canada
First Name: Mark
Posts: 6,764
 
Default 5/31/2006 - Hardware Issues

Update: 5/31/2006

You probably noticed that RouterForums.com was down for quite a long period of time. Well, the completely unexpected and pretty much impossible happened. We encountered a complete hard drive failure (the piece of hardware where all images and .php documents and files are stored, different from the MySQL database). Anyway, we're back.

The only positive thing I can see out of this is the fact that we got all of the possible server issues out the way therefore it won't happen again, right?

We'll keep on truck'n, thanks to all of our supporters.

Mark,
Founder of RouterForums.com
Mark is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-31-2006, 10:04 PM
Retired Moderator

 
GoonMan's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Country: United States
First Name: Randy
Posts: 508
 
Default

Hey Mark,

Good job sir. Good to see the forum back up and running. Like I said before Stuff happens and lets hope all of the bugs are worked out with this outage. If not I am not worried. I know you are doing the best you can.
GoonMan is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Minor Server Issues Mark Site Help and Suggestions 0 07-05-2008 11:31 AM
Dewalt 625 issues and questions Greg_R General Routing 9 12-11-2007 05:16 PM
Shellac issues JDługosz The Finishing Touch 5 10-15-2007 01:12 AM
Issues Cutting Dovetail Dados with Table Router Gazzalodi Table-mounted Routing 21 05-02-2006 11:40 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome