global machinery co. router table - Router Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 10-13-2009, 06:14 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Country: United States
First Name: john
Posts: 3
 
Default global machinery co. router table

The fence of my global machinery model 1050w seems to be out of alignment. Workpiece hits the right end of left side of fence after passing bit. Missalignment is about a thirtysecond of an inch. How do I fix?
jsulieb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 10-13-2009, 06:59 PM
Retired Moderator
 
Bob N's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Country: United States
First Name: Bob
Posts: 5,688
     
Default

Not familiar with that fence. Can you provide a picture so we can see what we have to offer that may assist you.
Bob N is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 10-13-2009, 07:20 PM
Forum Contributor
 
Join Date: Jan 2006
Country: United States
First Name: Bj
Posts: 23,786
       
Default

Hi jsulieb

The user manual may help

You may need to drill the hole just a little bit bigger,then move the fence just a little bit

Global Machinery Company Router 1050W
http://dl.owneriq.net/a/a21931f1-ce3...becdb73e07.pdf

=======

Quote:
Originally Posted by jsulieb View Post
The fence of my global machinery model 1050w seems to be out of alignment. Workpiece hits the right end of left side of fence after passing bit. Missalignment is about a thirtysecond of an inch. How do I fix?



"It's fine to disagree with other members as long as you respect their opinions"

Marc Sommerfeld Tools ,Videos
http://www.youtube.com/channel/UCT-n...RWaEpMA/videos

Find all threads started by bobj3
http://www.routerforums.com/search.php?searchid=944097


bobj3 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 10-16-2009, 07:58 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Country: United States
First Name: john
Posts: 3
 
Default

which hole/holes?
jsulieb is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 10-19-2009, 06:29 PM
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 68
 
Default

I would go here: powertool.manualsonline.com/ex/thread/view/idThread/232673

That should probably help you more than any of us.
Schechner is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Build an economy table top and install a mounting plate Mike Table-mounted Routing 93 01-15-2016 11:52 AM
Problem mounting Dewalt Router to Caftsman Table Saw apollo2000 General Routing 15 01-26-2015 03:30 AM
Rigid Model R2900 Router Combo and Ryobi Model A25RT02 Router table bigdave720 Table-mounted Routing 12 04-05-2012 08:27 PM
First and only (I hope!) Router table CanuckBeaver Table-mounted Routing 14 10-04-2010 06:12 AM
Already Problems neuschu New Member Introductions 11 12-15-2009 08:01 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome