update - Router Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 11-07-2009, 10:26 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 39
 
Default update

I felt a whole lot smarter, or at least a whole lot less dumb, before I started trying to use this forum. I had been asking questions about mounting a router in a table saw extension. Not sure how to post an update but I will try it here. I have constructed the extension top but not machined it yet. I am almost through with the mobil base and have rewcieved the router lift. I would like to post pictures when I learn how. Thanks to all for your help.
cya, Melvin
Melvin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 11-07-2009, 11:00 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Country: United States
First Name: Harry
Posts: 282
 
Default

Melvin,
Look forward to seeing your table. I would tell you how to post, but I’m kind of new myself, Hang in there a Moderator will be along soon!

Harry, TX
Cut it twice, and it's still too short!
Old_Chipper is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-07-2009, 11:24 PM
Forum Contributor
 
Join Date: Jan 2006
Country: United States
First Name: Bj
Posts: 23,786
       
Default

Melvin
read link below

Router Forums - View Single Post - [TUTORIAL] How-to Post an Image or Attachment


===========
Quote:
Originally Posted by Melvin View Post
I felt a whole lot smarter, or at least a whole lot less dumb, before I started trying to use this forum. I had been asking questions about mounting a router in a table saw extension. Not sure how to post an update but I will try it here. I have constructed the extension top but not machined it yet. I am almost through with the mobil base and have rewcieved the router lift. I would like to post pictures when I learn how. Thanks to all for your help.
cya, Melvin



"It's fine to disagree with other members as long as you respect their opinions"

Marc Sommerfeld Tools ,Videos
http://www.youtube.com/channel/UCT-n...RWaEpMA/videos

Find all threads started by bobj3
http://www.routerforums.com/search.php?searchid=944097


bobj3 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Router Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Update on WORM GEAR wil141 Table-mounted Routing 3 10-04-2009 02:02 PM
Upcoming Software Update Mark Site Help and Suggestions 8 01-12-2009 09:03 PM
Kreg K2000 Update bobj3 Jigs and Fixtures 3 09-13-2007 09:07 PM
Toggle Clamps (Update) Pop_pop1 Table-mounted Routing 1 08-29-2005 07:52 AM
Cisco 1841 Router & Windows Update Error Hel27n Lobby 8 03-05-2005 07:22 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome