Router Forums banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
40 Posts
Discussion Starter · #1 ·
i have a axiom cnc yhat for some reason will skip some of the g code? i was trying to make a clock last night, it just missed cutting half the minute markers and half of the 4. i purchased the clock face program on etsy. when i preview the toolpath is works fine?
thought i had a bad usb, so i used a new one, formated it and copyied only the v carve toolpath
and reran it, same result. when i originaly ran the program i had consolidated the clearance
end mill files and also the v carve files. some areas of the end mill clearance went deeper than they should have, although they also previewed properly. i have a o look it's wine time in the center of the clock face, that i have carved into several signs, and it worked fine. i am using
verbatim 32g usb's that i have had no trouble with? have some 16g scandisc that i havent tried.
any ideas? thought changing usb's while axiom running may be bad, although have done so many times, i shut down and restarted with usb installed and same result.
 

·
Registered
Mike
Joined
·
3,940 Posts
Sounds like the toolpath is the problem. Could be the v-carve toolpath got recalculated but was never saved after the change. Recalculate all the toolpaths and look at the preview, tilt it around so you are looking at it from all angles to see all the cuts for depth. Then resave all the cut files.
 

·
Registered
Mike
Joined
·
3,940 Posts
I did think of one other thing. Did you save the toolpath with the right post processor?
 
1 - 5 of 5 Posts
Top